40 grader, sol

Ja, sa sammanfattar man min situation just nu. sa ar det i thailand, mina vanner.

haha detta hittade jag pa aftonbladets hemsida. jag borjade skratta sa mycket att australienarna har bredvid borjade undra om jag var dum i huvudet. Nej, jag ar bara svensk.
har kommer det:

Visst kan det vara svårt att få ihop det perfekta cv:t. Men du kan vara lugn för att du inte är sämst. När konkurrenterna använder brevpapper med teddybjörnar är det inte svårt att framstå som professionell...

Den amerikanska jobbsajten CareerBuilders.com tog nyligen hjälp av undersökningsföretaget Harris Interactive för att ta reda på de konstigaste sakerna som personalchefer läst på jobbkandidaters cv:n.
Det här är vad de hittade:

En jobbkandidat?

1. ?bifogade ett brev från sin mamma.

2. ?skrev sitt cv på ett ljusblått papper med teddybjörnar som ram.

3. ?förklarade en period på tre månader utan jobb med att han försökte komma över sin döda katt.

4. ?specificerade att hans möjlighet att jobba fredag, lördag och söndag var begränsad eftersom helgen var hans tid att dricka alkohol.

5. ?skickade med en bild av sig själv i hejarklacksutstyrsel.

6. ?ritade en bild på en bil på kuvertet och skrev att bilen skulle vara en present till chefen som anställde honom.

7. ?listade sina hobbies som inkluderad att sitta på en skyddsvall och titta på alligatorer.

8. ?nämnde att hennes syster en gång hade vunnit en tävling i jordgubbsätande.

9. ?skrev att han jobbar bra naken.

10. ?förklarade en häktning med att säga: ?Vi stal en gris, men det var en riktigt liten gris.?

haha, jag alskade 2an.

ha det skont dar hemma! horde att ni bara har 20 grader kallare an har nu.
ska inte vara stoddig ifs, mitt plan lyfter om 8 timmar, hehe.


Har alla fått sangria?

163395-7

Hey modern days! here we come!

ja, en liten truddelutt från Vi är Arken var det där, ja.

inatt har jag sovit hos jonas, vilket innebar att jag kom försent o missade företagsekonomin. fel, det var marknadsföring, kom jag på. dock kom jag i tid till matten som jag dessutom fick full poäng på. ja, inte för att stajla, men man är ju mattegenisk av sig.

därpå följde en promenad i västra hamnen tillsammans med jonas. han tyckte det var bra att jag satt där jag satt då jag skymde en hel oljeplattform. tack, en månads bantning och det är det man får höra.
eftermiddagen var helt underbar, eller ja det var hela dagen förresten, och det visade sig att även en torr humor kan vara rolig.

för tillfället är det packning som gäller! jag trodde jag fått med allt när jag packade för två veckor sen, men ack vad jag bedrog mig.

hoppas att ni får det bra här hemma i sverige, hörde att det ska bli dålig väder på tisdag igen. i thailand var det 33 grader och sol idag.

nu ska jag sy två knappar som ramlar av min väst som jag använt en gång.


"det ska bli skönt att lämna det här jävla landet"


Prayer for the weekend!

SÅ JÄVLA BRA! detta var oväntat, det var så bra! visst, man visste ju att det skulle vara bra fastän det skulle vara folkligt och väldigt mycket MQ. men nä! detta slog allt! Thank God, i was born in this time!
Uriel är så fin, och allt kommer till en direkt. man tar åt sig den på en gång. YES! nu har tanken om att skaffa mig en ny favoritgrupp, som The strokes, slagits bort igen. men det var jävligt nära!


Snart åker jag till thailand. svenskarnas andra mallorca. fick reda på att vi ska volontär-arbeta där. tja, ännu en sak att skriva i mitt CV!

nä, nu ska jag skriva ett sms till söta mas-jäveln...

Death to martyrs!

You don't fool me

jag glömde berätta om min ovanligt korkade mamma idag. idag överträffade hon sig själv:
som jag kanske glömt berätta så har jag i genomsnitt tränat varannan dag i två veckor nu, pga thailand-resan. min mens är försenad tre dagar, jag började fundera över detta och kom fram till att det är för att jag tränat för mycket och att detta bidragit till utebliven mens. ungefär samma som när mensen uteblir hos personer med ätstörningar. när jag berättade om detta för min mamma skrattade hon mig rakt upp i ansiktet och påstod att det bara gör det hos personer som tränar lika mycket som Kajsa Bergqvist. inbilla INTE mig att hon tränar mer än varannan dag, säger jag bara!


Don't go breaking my heart (kiki dee, not kicki danielsson)

okej, det värsta är över. första steget i dejting-stadiet är alltid det värsta. sen blir det liksom bara bättre!

men det var faktiskt lite fusk denna gången, får jag hålla med om. vi hade ju träffats innan och pratat en del, och vi visste redan att vi trivdes i varandras sällskap. eller ja, i alla fall i berusat tillstånd och då är det alltid väldigt lätt (och vanligt) att man förskönar allting, men jag lyckades nog vara realistisk denna gången.


vi ska i alla fall träffas på fredag igen och gå på bio. stackaren som sa att han mest gillade djupa och seriösa filmer, måste se Music and lyrics. jag misstänker att han inte kommer ångra sig, hugh grant kan aldrig vara fel.

imorgon blir det gymmet igen. dock inte lika sent som förra gången vilket är synd då jag riskera att missa den enda snygga personen som verkar gå där.
men å andra sidan missar jag inte dagens program av Våra bästa år, och det väger faktiskt mer. så jävla snygg är han inte...

och ja, katti (pärons mamma som säger att jonas är som sonen hon aldrgi fick) hade sagt till päron att hon skulle slå mig ifall jag sårade jonas. så det står mycket på spel, må jag säga. jag vågar ju inget annat än vara snäll. kanske skulle sett något djupare ändå....


Det duger

imorgon ska jag på dejt. jo, man kan nog kalla det så.

the sounds

just nu sitter jag o gör ingenting. tänk att slösa bort sin tid på ingenting? hur onödigt är inte det.
eller ja, jag gör egentlgien inte ingenting, jag lägge rfaktiskt in massa musik på min ipod.
jag raderade i princip alla mina låtar från ipoden för att kunna lägga in nya o börja om på nytt, nästan direkt efter började jag gråta för att jag raderat all min musik. men nästan allt är tillbaka igen. jag fick en sån tomhetskänsla! men det är snart bra igen.

igår såg vi the sounds, och för att kunna vara någorlunda kritisk, så var dom inte jättebra. dom var bättre på MF. men absolut inte dåliga.

förbandet var jättesöta och vi mötte dom senare på kvällen =) DET ni!

efter kb gick vi för att träffa pärons nånting. han visade sig ha väldigt trevliga kompisar. jag råkade kalla dom för MAS-jävlar eftersom alla jobbade på mas, haha. det var faktiskt roligt.

hur som helst, så var jonas väldigt trevlig (och ja, jag vet att han också heter jonas, men jag lovar det var ren slump).
får se om han ringer =)