Sing me your melody

Igår var som år 2002 igen. Detta var det bästa som kunde hända! Tack!

Marit Bergman

Hon måste vara en av världens härligaste personer.
En av Sveriges bästa live-artister också.

Bli snyggast i höst

MEN, klockan är ju över 3 för fan! Hur är detta möjligt? Jag satt och kollade på film o sen skulle jag bara in o titta till mina aktioner på tradera. Då var klockan 12. inte konstigt jag är hungrig.
nä, nu är det verkligen dags att sova, innan jag automatiskt går mot köket.

om ni inte har något att göra, förresten, så får ni gärna gå in o kolla på mina erbjudanden på tradera: "Snygg, trendig jeansjacka från Lee - passar både till vardag och till fest!"
Sugen? den är stentvättad dessutom.


Gode Gud

"Asså, jag e skitnöjd med frisyren - den e SÅ JÄVLA EMO!"
- Adam Bengtsson Ahlm, 13 år

On your way up

Haha, som känt, jag älskar när folk har gått upp i vikt samtidigt som jag går ner. Haha.

Love today

Varför verkar folk bli stötta när man säger att man tycker om sig själv? Det är väl helt naturligt att man älskar sig själv, man har ju format sig själv och är som man vill att andra ska vara.

Älska dig själv, men var ödmjuk mot andra! Det finns ju inget fel i det. Precis så fungerar jag, för övrigt.

För mycket av det goda

Jonas har inte tid att träffa mig idag. Städningen och tvättningen skulle ta tid, och han skulle "inte bli färdig förrän sent". Jävel.

Nu sätter jag sprätt på era skattepengar

Nu har jag polisanmält stölden och hoppas att jag gör det surt för BK. Så här jävla bra har jag inte mått på länge!

Jag saknar många personer för tillfället har jag upptäckt. Päron, Högbo, Jonas. Nåja, den sistnämnde är det lite sådär med. Honom träffade jag ju dock i morse.
Men dom andra två - mina andra tredjedelar - var är ni? Det känns tomt. Vi tre är vi tre. Vi har varit väldigt pinsamma genom åren och har nog irriterat många (jag tänker starkt på 9C's tjejer), men vi har alltid hållt oss till varandra och aldrgi saknat fler. Vi var minst sagt outsiders. OCH STOLTA, suckers! Ni lyckades aldrig splittra oss.

The Ark ska avsluta MF, och jag har höga förväntningar. MF-spelningar är deras starka sida och deras konserter därifrån är oslagbara minnen.

Det svider som satan på min rygg, solens farliga strålar har än en gång skadatmig.

Ikväll är det sista Allsången och ifall jag nu ska träffa jonas så får han stå ut med det. Han ska få veta vem det egentligen är som bestämmer. Bara det att han ska städa och tvätta idag gör mig glad. Framtiden ser ljus ut.

Du äcklar mig

Idag var min sista dag på det jävla jobbet. Jag hatar det stället så enormt mycket, jag vet inte var jag ska börja. Cheferna är något av det hemskaste jag varit med om, och det är så jävla skönt att kunna säga det nu när jag har slutat.
stor del av medarbetarna är också dumma i huvudet. Vissa äcklar mig.
Värst är den personen som jag,  med goda skäl, misstänker stulit min mobil ikväll. Ditt jävla tryne och dina jävla naglar, din hemska röst och dina fula jävla skor, har stört mig nu i ca ett halvår. bara för att du är fattig och har ett par zigenar-sandaler med strumpor i, och ser bara ännu jävla dummare ut än vanligt, så kan du väl köpa en egen jävla mobil? eller alla dina pengar går till cigaretter?
du är en sån typisk person, som känt dig utanför hela ditt liv och gör allt för att passa in. men hur du än försöker så går det inte - ingen gillar dig. med all rätt.
hoppas du får mycket nöje när du läser alla sms o går igenom min telefonbok (du kan ju alltid låna ett par nummer o försöka skaffa dig ett par vänner). tyvärr har jag redan spärrat sim-kortet, men du kan ju köpa ett nytt för pengarna du stal för ca en vecka sen. det var ju ett jävla sammanträffande att du jobbade just då också.
i alla fall, så här mycket förgyllde en viss person min sista dag på jobbet.
du äcklar mig.

resten av packet (ska inte säga alla) är så hemska att jag inte vill tänka på dom mer. ni får mig att må illa.