Mr Brightside

Coming out of my cage
And I've been doing just fine
Gotta gotta be down
Because I want it all
It started out with a kiss
How did it end up like this?
It was only a kiss
It was only a kiss

Now I'm falling asleep
And she's calling a cab
While he's having a smoke
And she's taking the drag

Now they're going to bed
And my stomach is sick
And it's all in my head
But she's touching his chest now

He takes off her dress now
Let me go
And I just can't look
It's killing me
And taking control

Jealousy
Turning saints into the sea
Turning through sick lullaby
Joking on your alibi
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
I'm Mr. Brightside

Optimisten

Det finns inga fula människor, bara brist på sprit.

Första timmen på lovet

ljuva februarilov! det är typ det enda positiva med februari. vad som är ganska hemskt med detta lovet, är att jag verkligen känner själv att jag inte gjort mig förtjänt av en veckas ledighet. med det ska jag nog kunna ändra på!

en vit helg väntar. första på länge. det ska inte ens bli en cider denna helgen, har jag lovat mig! nä, jag går igenom en rehabilitering för tillfället. jag ska bevisa att man kan minsann ha roligt UTAN alkohol (iaf på en filmkväll)!

ringde precis till jobb för att höra om mina tider. snackade med positiva optimisten adam. alltid lika go o gla'. det är så man bara vill krama honom o aldrgi släppa taget - och han skulle vilja detsamma dessutom! men jag får väl drömma vidare, han har ju trots allt både fru och barn.
atttans.

hm, gud vad jag är sugen på macaroni and cheese. jag har aldrig smakat det men det måste ju vara gott eftersom hela usa's befolkning går igång på det.

puss!

Kiss my big, fat, white ass

No longer a friend of mine, det säger jag bara. Hur kan man kalla Ola Salo fejk?! Innan gillade jag alex schulman men not anymore, säger jag bara. känns som han bara är en vanlig hederlig svensson-homofob, vilka jag inte har mycket över för. så högbo, du får nog fortsätta läsa hans blogg ensam. vi vet ju vem som är det riktiga fanet! ;)

The Worrying Kind

Igår var riktigt roligt! Förfest hemma hos pidde och sedan Hell night. jag och pidde var kriminella igår, vi gick in utan att betala. hade dom sett det hade dom huggt händerna av oss.
avrundade kvällen med mcdonald's - såklart. pidde tog plusmeny och åt ändå upp mina pommes och min dippa. min hamburgare med för den delen.
sen åkte jag och högbo hem med pappa som precis slutat jobba, lite kul att åka lastbil va, högbo? motorn jobbade satan.
högbo påpekade att hon ÄLSKADE att åka icke-miljövänliga bilar när vi skulle ta jeepen hem sen. tack högbo.

ikväll ska vi hem till pidde igen, jag och högbo. vi var tvungna att köpa med oss kinamat ifall pidde skulle låta oss få se melodifestivalen. jaja, som om han inte gillar det egentlgien. det är så lätt att genomskåda den grabben! så förutsägbar.

Gott folk, kära medborgare, goda svenskar: RÖSTA för fan rätt ikväll! The ark ska ta hem hela skiten annars flyr jag landet och det - DET - vill ni INTE!

Annars snackade jag med jens igår, han lät samlad.

Venus and Mars

En fråga som alltid kommer vara ett mysterium är:
Varför är skillnaden på män och kvinnor så stor?

I don't get it. Imorgon ska vi ut, och det är bara Johanna som är villig att planera! Det är imorgon, hallå?! Jag har typ tvättat kläder o hängt upp dom sedan tisdags. Haha, i för sig så passar denna beskrivningen in på Högbo också, men framför allt mansläktet. Okej, pidde har faktiskt ringt mig också, misstänker att det var för att planera morgondagen - då blir jag stolt. jag visste väl att han hade lite kvinnliga tendenser också!

hm, ska man satsa på svart-rött imorgon eller helsvart? jag har två alternativ. men i för sig, ska ju ut båda dagarna så då är det löst. allt har en lösning!

jag läser Alkemisten nu - sjukt bra - så jag går runt och letar tecken överallt. jag ser jättemånga tecken också, men jag vet liksom inte för vad.
exempel: igår mådde jag skitkasst, kände inte alls för att gå till skolan. så idag när jag och högbo kommer på att vi bara har matte som obligatorisk lektion så går jag in på intranätet och får reda på att matte-micke är sjuk. DET om nåt är ju ett tecken! detta betydde alltså att jag bara suttit hemma och degat hela dagen, precis vad jag äskar.

jag har fått en dålig rutin, jag brukar känna att jag behöver ledigt inför helgen för jag behöver vila upp mig inför alla aktiviteter som komma skall. kan säga att min närvaro inte är den bästa. mer än en kvarts frånvaro. då mrnar jag inte en kvart-kvart utan en kvart som i en fjärdedels år. bara denna terminen.

Men jag mår fint, jag mår bara bra. Jag är nog tuffare än somliga tror.



The Misery

Jag hatar självanalyser!

(endast) Misery

Jag är på det lägsta humöret någonsin. jag vill sova med mamma inatt. allt känns hopplöst och osäkert.
dagen började bra, jag fikade med högbo o vi hade en riktig högbo-å-alle-fika (förutom att vi inte åt så mycket). vi diskuterade o hånade föräldrar som hade småbarn och vi snackade skit och kärlek.
sen vände det. nu är jag så jävla nere att jag gråter för att ett par har ett öppet förhållande i What about Brian. hur onödigt är inte det?? ha ett öppet förhållande FRIVILLIGT när det finns andra som skulle gjort vad som helst för att få träffa den dom tycker om EN GÅNG TILL?? hur jävla självisk får man vara- ta tillvara på det ni har. jävla egoister...

skolan känns för jävlig. även om det är lugnt nu så kommer det snart en period då man kommer ligga sömnlös - igen.

jag vill åka bort, bara lämna allt. jag vill åka bort med mamma. eller päron och högbo. ni vet var gränsen går... därför är det bekvämast så.

hela veckan har gått bra tills nu. eller ja, det rör sig om 2 dagar, men ändå. det har känts bra och enkelt. typ, ta det som det kommer. nu är det bara för jävligt och jag vill kräka.


hoppas jag kommer ihåg att radera detta inlägget när jag mår bra igen, dvs om ca 1 timme, annars är det bara pinsamt.

"dagens i-landsproblem: i What about Brian håller ett förhållande på att krascha då de bestämt sig för att ha ett öppet förhållande, pga ens vilja. Alexandra börjar tycka synd om sig själv för att hon inte har sin fd pojkvän här som hon fortfarande tycker om och han känner likadant. Kommer ses igen om några månader med hela sommaren framför sig. Inga barn är lidande pga av att han befinner sig på andra sidan jordklotet samtidigt som det väntar en skilsmässa med barn inkluderade i What about Brian. Inte heller några ägodelar som ska delas upp, förutom ett hårband som Jonas har snott från Alexandra."


Sweet Misery

I was cryin' when I met you
Now I'm tryin' to forget you
Love is sweet misery
I was cryin' just to get you
Now I'm dyin' cause I let you
Do what you do - down on me

Aerosmith


Vi ses igen-et

Helgen har varit blandad, t.ex. innehållit massa tårar och sprit.

Tårarna:
min pojkvän har åkt iväg. han har varit det bästa på länge, de sista månaderna har varit intensiva. på ett bra sätt. med jonas följde hans kompisar också, som vi har haft skitroligt med de senaste månaderna. johanna fick dessutom en pojkvän av jonas. inte illa.
trodde inte att jag skulle medge och inse detta, absolut inte som det verkade under fredagsnatten iaf, men jag tror faktiskt att det var värt att satsa. det som varit de senaste månaderna är nog värt all saknad och tomhet som kommer kännas för en tid framöver.
och ja, jag har nog aldrig lagt så mycket pengar på sprit och cider som på den sista tiden.
dessutom började jag och johanna gråta tillsammans igår också, jag insåg att jag ringt ett fyllesamtal till jonas som jag kände förstörde hela det "vi ses igen"-pratet (OBS! det var INGET farväl, det var ett Vi ses igen), som hade känts bra trots omständigheterna. det var liksom ett perfekt och helt okej Vi ses igen, därför fick jag kraftig ångest över samtalalet jag ringde dagen efter. jag är fortfarande inte säker på vad jag sa och jag hoppas jag har föreställt mig att det var mycket värre än vad det egentlgien var.

Men jag hoppas att han får det underbart och att han har så roligt det bara går!

Spriten:
Det var JÄVLIGT mycket sprit denna helgen. Kanske var det ett sätt att komma undan tankarna och verkligheten lite (jag vet, kraftigt varningstecken på ohälsosamma alkoholförhållanden här, ja), men det ställde till med kanske inte så bra saker. men det är säkert inte så allvarligt som jag tror (i hope).
igår var vi och firade justus (congrats igen). var först på förfest hemma hos honom, älskade både lägenheten och maten! trevliga pals också.
pidde hade med sig massor av sprit, vilket nog var orsaken till hans medvetna tillstånd ett par timmar senare :p haha, för go. han bar på en kasse med sprit som vägde ca 10 kg, han hade inte tänk tanken att han kunde delat upp spriten i olika kassar än. men ja, det gick. sakta, men säkert.

vi shotade (borde stavas med två "t") saranoff som justus bjöd på - FY FAN vad det är äckligt. men man fick väl offra sig.

efter ett tag, när vi var på väg till Inkonst, mötte vi upp degen och marcos. fast marcos gick igen. sen begav vi oss till inkonst som var väldigt trevligt. kul att se att pidde faktiskt har lite rytm i blodet, haha (not).

vid halv två-tiden följde vi pidde hem sen gick vi och åt kebab. eller ja, jag åt kebab, johanna åt hamburgare och degen åt något annat...


Imorgon är det ny vecka och nya tag. Och KB!!!! Högbo och jag ska ha vår KB-debut. Alla är välkomna att följa med. Finns det hjärtrum finns det stjärtrum, iaf enligt mig, om ni inte får följa med är det pga högbos motvilja.

På lördag är det melodifestivalen som innebär musik, som innebär kändisar, som innebär groupies, som innebär mig, som innebär OLA SALO. Ni hörde rätt, jag talar om mannen jag spenderat en natt med i Malmö. Inga detaljer, vissa saker är privat. All I'm asking, is for a little respect.

Imorgon ska vi ta tag i projektet igen, redan trött på det. Och sedan är det akademiska uppsatsen, sen marknadsföringen, därefter danskan, efter det ...


punkt punkt punkt.

Sv BPer Alvsten, 2007-01-14  
Kunskaper och färdigheter
  
1:Vad du kan förbättra
Inget särskilt. Snarare, fortsätt som du gjort. Ta ut gränserna och testa ditt språk. Du redan bra, så se hur långt det går variera och leka med språket.
2:Övriga kommentarer
God analysförmåga, bra på att diskutera, roliga infallsvinklar.
Litteraturtalang! Du skriver och uttrycker dig utmärkt. Bra frågor och smarta reflektioner. Jobba på som du gör. Det funkar fint.
Betygsnivå hittills: MVG+
Omdöme
  
3:Omdöme
MVGVGG-

Fredagsmorgon

haha idag är typ sista dagen val thorens-folket kan festa. haha.

ikväll ska vi till gökboet, ser dock inte fram till denna lika mycket som de andra gångerna, men det finns naturliga skäl till det.
imorgon ska jag på personalmöte KLOCKAN 8. fy fan! på kvällen ska vi till indigo (har vi kanske kommit in i en period nu, med tanke på wonk förra helgen? jaa, gräset är kanske inte grönare på andra sidan trots allt.. haha).

jag har köpt: frusen hackad spenat, hallon, björnbär, banan och fullkornspasta. min kropp kommer få en chock.

åååh, vilken ångest jag har. så jävla jobbigt!

för övrigt känns detta som en mycket effektiv och innovativ dag.


More to come!