Jag kan bli mördad för detta

Jag kan bli mördad för detta, men här kommer ett par bilder på Päron som bebis. Hennes mamma har nyligen sagt till henne att hon var "grymt ful" när hon var liten. Döm själv...


image20


image21

image22

David Bowie, Ola Salo & Moto Boy

Gårdagen var UNDERBAR!
Helt perfekt låtval, förutom att Changes inte kom, men däremot så kom både Rebel Rebel och Ashes to ashes.
Till råga på allt så framfördes Rebel Rebel av självaste OLA SALO! Då höll jag på att smälla av.
De hemliga artisterna var alltså Moto boy och Ola Salo, och det kunde fan inte blivit bättre.

Blev dock rätt sent igår och lite för mycket dricka som vanligt, så inte förrän runt nu håller kroppen på att ta sig form igen.

Träffade dessutom lärar-Per igår, najs :)

Hade lite förfest hos päron igår, och här är lite bilder på hur hon såg ut när jag kom...

image18


På bilden nedan försökte hon anstränga sig lite och bjöd på en liten pose.

image19

Säkert! till Hultsfred

MEN Säkert! kommer ju till Hultan! Fan vad bra!

Lite smidighet, tack

En sak jag stör mig på, det är när ens användarnamn inte sparas på datorn. T ex här på bloggen när man ska logga in, då måste jag skriva hela min mailadress hela tiden fastän jag bloggar med rätt jämna mellanrum, tycker jag. Det är ändå 33 tecken, med understräck och allt.

Nä, nu är jag törstig. (vilket jävla u-landproblem).

Husmoderligt och Den Stora Kvällen

IKVÄLL SKA JAG OCH PÄRON PÅ EN AFTON MED DAVID BOWIE! Så jävla najs! 
Kommer vara sjukt mycket vettigt folk som dessutom misstänker jag, kommer vara sjukt snygga. Inget som intresserar varken mig eller Päron, bör tilläggas.Inte alls.

Okej, det är tänkt att jag idag ska:

Baka bröd
Laga köttbullar för över ett kg fläskfärs för att jonas äter jävligt mycket
Göra Lina-soppa
Handla biljetter till ikväll
Förfesta
Se sjukt snygg ut som resten av folket ikväll

Oavsett vad, så får ni ta del av ett recept på nyttighetsbröd här nere, det är sjukt gott och sjukt fint. Lägg lite nötter, frön ovanpå så ser det ut som ett konstverk.

2dl havregryn
5 dl dinkel
1dl krossad linfrö
1dl torkad frukt
1dl nötter
2tsk bicarb
1tsk salt
4 dl yoghurt
2-3 msk honung eller lingon

Blanda alla ingredienser
200 grader i ca en timme i nedre delenav ugnen

Alltså egentlgien kan man använda allt i detta brödet, vilka nötter eller frukter som helst.

Förresten så har min kusin uppfunnit detta receptet, så copyright på den, så ni vet!
Nu ska jag duscha bort svetten under armarna.


U-landsproblem

-"Fan vad jag är hungrig"
-"Vilket jävla u-landsprobem..."


Haha, Alex Schulman är rolig.


Påskmust smakar också

skit för den delen.


Julmust smakar skit

Känner mig mätt och utmattad. Den speciella känslan man får efter att varit på släktmiddag.
Denna gången var det vår tur, hela släkten var här.
Så jävla trött på påskmat. Det kommer för tidigt efter julen, och det för kort tid till midsommar nu för den maten. Usch, tråkigt. Kommer ihåg en jul när vi bröt mot alla julbord-regler och ställde till med massa asiatisk mat och kokosmjölk, fan vad gott det var.

Känns lite vemodigt att se och höra sin mormor bli äldre, gammal. Märker att hon känner sig ivägen och besvärlig, gör så himla ont att se.
Hon är verkligen helt enastående och en av de vackraste människorna på jorden och kommer alltid vara det.

Nu ska jag ladda ner en riktigt bra film eller finns det något bra på tv ikväll? Jobbar imorgon så har inte festat något alls denna påsk, känns förjävligt, lite ångest, men samtidigt skönt för att jag fått så mycket annat gjort.

Mammas pojkvän är rätt dryg, by the way.

Påskdag 1

Igår kom jag hem till lilian. Var på topp, men slogs direkt ner då hon var trött och gäspade hela tiden. Vinet som var till för att höja stämningen blev istället ett deprimerande sömnmedel.

Fastnade med skosnöret i cykelpedalen och fick inte loss det, mitt i natten när det regnade som fan. När jag väl fått loss det och skulle ställa ner cykeln i källaren så var det så jävla halt att jag halkade. Jävla tur jag köpt godis med mig hem, annars hade hela dagen idag varit förstörd.

Nu ska jag se Pans Labyrint. Har hört olika åsikter om den, vissa tycker den är askass medan andra (Päron, ifs) tyckte den var helt fantastisk.

Varför är denna texten kursiv?

Håkan Hellström

http://www.youtube.com/watch?v=JymIlYJxC80

Sommar!

HAHA så klockren!

MÅSTE bara få lägga upp denna bilden! DEn är lånad från BGM's blogg, bör tilläggas.

image17

Haha, solbrännan,poserna,håret.... HAHAHAH!


Summan av kardemumman

Vänta nu här... det är väl allmänt känt att HIV smittar genom saliv? Jag brukar vara rätt smart och ha koll på såna saker, men fick en idiotförklaring av Pidde igår när jag påstod det. Pidde trodde han var HIV-smittad i 7:an för att han hade stora bukspottskörtlar. HAHA. Bör tilläggas att han var rätt orörd på den tiden...

Pidde har blivit hiphopare. Det var rätt förvånande. Men han har snygg stil.

Vår fika slutade med att vi (eller ja, det blev ju jag som bjöd) tog 6-7 cider/öl var. JAg var rätt rund under fötterna, om man säger så.
Spydde dock inte av det, så jag kanske har hittat min gräns?

Idag är det skärtorsdag och påsk och då ska vi fira/hedra/hylla/eller vad man nu ska säga att Jesus dog. När var det han "uppstod"?

Jag är broke. Fick låna 500 kr av mig själv för att ha råd med ostbricka ikväll och klara mig överhuvudtaget resten av månaden. Ingen rolig situation...

Nä, nu ska jag cykla till Päron och se Days/Våra bästa år, har missat alldeles för många avsnitt. Finns det någon som är riktigt insatt i Våra bästa år och gillar att diskutera? Du får jättegärna prata med mig!

Därefter blir det shopping!

Vad krävs för att uppskatta livet?

NÄRA DÖDEN-UPPLEVELSE på hög nivå.
Jag hade sovit rätt lätt hela natten, framförallt på morgonen. Jag förstår ju nu att det var pga att min kropp ville varna mig. Den ville leva vidare.
Jag hade placerat mig längst in mot väggen, nästan så långt det gick. Jag smalt in i väggen, så smal jag är. (En liten parentes där).
Rätt vad det är hör jag en smäll och känner en vindpust i nacken. Ja, då hade IKEA-skit-persiennerna släppt från fönstertaket och ramlat med hela sin tyngd precis vid mitt huvud. Hade den träffat mig hade jag kunnat vara död eller hjärndöd.

Ska försöka ha en bra dag ändå och jag får väl hämta mig på något sätt. Men plötsligt inser jag moder naturs skönhet. Min toalettstol är väldigt vacker i sig själv.

Lärare som uppskattas

Lärare som Stefan uppskattas så himla mycket. HAn måste vara en av de bästa lärarna, dels pga att han gör lektionerna intressanta och får en att engagera sig men även för att han går in för sitt jobb till 100%. Ikväll har han hjälpt mig med mitt CV och fått det att se riktigt bra ut.

Har sett Plötsligt i Vinslön igen. Längtar som fan till tvåan kommer ut! Det måste vara en av de roligaste dokumentärerna någonsin.

HAr precis upptäckt att MOTO BOY ska medverka på Marit Bergmans konsert på KB. Nu måste man ju bara dit! 295 spänn bara...det slänger man inte bara upp.

Och nästa vecka är det En afton med David Bowie - aaaaaaaaah, jag kommer!

Uppföljning

Verkar färdig nu... Vilken tur att man har mallar sen innan, annars hade det aldrgi funkat. Har skcikat det till allas stöttepelare, Stefan Kronander, som nu ska läsa igenom det.


Hoppas, hoppas det blir bra. Men varför har man så dålig fantasi att man tror att Vero Moda och H&M är de enda jobben som är möjliga att söka?
Kanske för att restaurang-avtalet suger, men ändå.

Konsten att skriva CV

Gosh, att skriva CV på riktigt är ju skitsvårt. Jag blir ju nervös bara av att skriva det.
När vi övade på svenskan var det skitlätt, men nu - fy fan!

Känns som hela min karriär hänger på detta...

Helg att dö för

VILKEN HELG! Världens bästa helg nånsin, samtidigt som jag hade världens bästa utekväll i lördags så har jag samtidigt jobbat ihop ca.. ja vad blir det? ... 2 200 riksdaler. INte tjeckiska och inte bath, utan svenska med Gustav på.

Tecken på en fulländad utekväll är att man dagen efter är så jävla bakis att man inte kan gå upp ur sängen, och ifall man gör det så är det för att spy. Precis så var det för mig, jag har fortfarande träningvärk i magen och i tungan av, ja inga hämningar, alla kräkningar. Jag har gått ner i vikt också.

Var hemma ca 6 på morgonen och kände mig lika på som jag gjort under hela kvällen! Optimalt.
Har insett att ju fulare man är desto mer uppskattas man på wonk. Bilder på hur jag och Janet såg ut kommer sen. Haha, jag älskar att klä ut mig.

Fast alla tjatar om det och att alla på facebook är ett fan av honom så måste man ju bara berätta om hur otroligt rolig Björn Gustafsson är. Så jäkla härlig!

Nu ska jag ta mig en dusch och sen dra och fika med Lilian (uttalas på ryska).

Det var nån av mina grannar som ringde på för ca 15 min sen. Jag fick PANIK. Lägenheten såg ut som fan, jag hade bara trosor på mig och hade inte borstat tänderna. Så jag fick ju snabbt dra över överkastet, slänga allt under sängen och dra på mig kläder. Gick långsamt bort mot dörren, drar ett djupt andetag och ler stort. Då hade den jävla idioten gått. Värsta är ju att jag var tvungen att öppna för att hyresvärden ska komma på besök och kunde inte riskera att inte vara hemma.

Grannarna var igång i morse igen, antagligen INNAN dom skulle iväg till jobb. Sånt händer aldrig mig.
Då hörde man några stöningar och lite möbelflyttningar.
Det var dock inte värre än i söndags då man plötsligt hör killen: Jag kommer, jag kommer (Två sekunder) Aaaaaaah. SKönt.
Tjejen: (Tyst)
Haha, tror någon har det bättre än någon annan....

(Källa: Wikipedia)

Herpes är samlingsnamnet för de närbesläktade virussjukdomarna Herpes simiae, Herpes simplex och Herpes zoster som orsakas av olika former av herpesviruset. Herpes sprids via direkt och indirekt fysisk kontakt.

Genital herpes är en könssjukdom som är släkt med vanligt munsår. Den orsakas av ett virus som ger vätskefyllda blåsor på och kring könsorganen. Blåsorna kliar och gör ont, men torkar ut efter någon vecka. Ofta återkommer utslagen flera gånger om året. Tyvärr finns inget botemedel, men det finns lindrande salvor och mediciner. Det första utbrottet är i regel det värsta. Herpes kan hittas hos kallblodiga djur också, till exempel har man 2006 hittat herpes på ålar i Sverige.

Så, då har man lärt sig nåt nytt idag också.


9 miljoner invånare

En tanke som slog mig nu är att Sverige har 9 miljoner invånare. Så mycket men ändå lite. 9 miljoner, det hade man aldrig haft tålamod att räkna till.

Torsk igen

Nu håller jag på att koka mig en bit torsk, oansvarigt jag vet men det var extrapris och hade inte jag tagit den hade någon annan gjort det. Till det ska jag ha vanlig svensk fast potatis och vit sås. MMM.

Efter det ska jag äta kallt naturgodis. Yoghurt-bananen är så jäkla god.

Ångest inför helgen, skajobba både imorgonkväll och på lördag och sen därefter ska vi ut på schlager-kväll. Kommer vara helt död.
Hatar att jobba fre-eftermiddagar. Så stressigt, måste skynda sig hem från skolan och dessutom är det alltid mycket på jobb då.

Ska smörja in mig i body butter nu så kommer man lukta gott idag med.

Hellre sent än aldrig

Då var man sen imorse igen! Min lektion börjar 8.15 och det var den för någon minut sen. Så varför är jag inte iväg och stressar, kämpar på cykeln? Svaret är, man kan inte störa mitt i en lektion... Jag får lugnt vänta med att cykla så jag är framme vid 9 ungefär, då är genomgången över. Så jag lutar mig tillbaka och tar en klunk kaffe.

Anledningen till att jag är så sen nu för tiden, är att jag inte är van vid att gå och lägga mig efter 22.30. Igår gick jag och lade mig 00.20. Hur sjukt är inte det? Och att gå upp igen 6.50? Håller INTE!
Varför det blev så sent just igår var för att jag var tvungen att se Kvällsöppet med Alex Schulman och han Ekdahl. Är det något man inte kan missa så är det schulman... Men Calle är roligare än Alex, enligt min mening.


Torskar och samhällstjänst

Men! Ska det vara driftstopp inatt igen eller är dom bara dåliga på att uppdatera?

Såg den andra av mina tre filmer som jag hyrde igår, Alla kungens män, men bl a Sean Penn, Jude Law, Anthony Hopkins och Kate Winslet. Det kan ju inte gå fel, tänker man. Men det är alltid så när det är en stjärnspäckad rollista, det blir oftast fel. Denna filmer var kass. Eller ja, jag fattade inte den heller för den delen.
Ska fortsätta se En ung Jane Austen imorgon.

Imorgon är en tuff dag. Först skola från 8.15 till 12, därefter har jag dubbellektion på körskolan och klockan 18 är det kärringsim igen.
Hur ska man orka?

Jag saknar Tallinn-resan. Det var något av det roligaste jag varit med. Rekommenderar starkt alla fattiga människor att ta en kryssning till, typ, Tallinn. Bara man åker i rätt sällskap så blir det hur kul som helst. Vi var tillräckligt många för att konkurrera ut alla torskar och annat sällskap som var där, så vi hade typ hela båten för oss själva. Det var lyx! Ända tills man skulle tillbaka till sin hytt hos tredje klassen under vattnet. Nä, riktigt så illa var det inte, men nära på.

Lite nostalgi blev det också nu, ja.

På tal om det, Pidde hade guts nog att fråga om en fika i veckan. Och som sagt, ska jag göra en samhällsinsats och fika med honom nästa vecka fastän han verkade "upptagen" (you make me laugh, ha ha) då.

God natt. Fan att det tar ca 30 min att komma in på QX så här på kvällen.

Facebook-modellerna

Aha, en smart person har kommenterat och skrivit att det är photoshop facebook-modellerna använt sig av... Hm, att jag inte kom på det själv.


Jag är en titthålsmänniska med koll på läget

Jag är verkligen en sån som springer till dörren för att titta genom (va?? vad heter den?? det hålet man kikar genom?) titthålet så fort jag hör någon komma i trappen. Men allvarligt, ingen kan klandra mig, dessa grannarna är något av det skummaste jag varit med om. Dom visar sig knappt och ändå är detta på andra våningen så man har ju rätt stor chans att se alla gå förbi. Men alla är skitsnabba och överdrivet skygga.

Skulle man mot förmodan, stöta på någon i trappen så är det knappt dom kan säga hej. Hur jävla pantad får man vara? Säga hej är ingen negativ gest eller något pinsamt. Det är NORMALT. Därför blir de bara ännu roligare att nästan skrika hej till dom eller titta fram över axeln och le överdrivet mycket åt dom.
Så kär granne jag är.

Dessutom är det nån jävel som inte kan stänga sopnedkastdörren efter sig. Är det också jävligt svårt? Nej.
Men jag tror jag vet vem det är. Det bor nämligen ett par ungdomar här och dom för väsen dag ut och dag in alla tider på dygnet. Dom har sex med öppet fönster och tjejen skriker "Oh MY GOD!"... så jävla billigt. Märks ju direkt att hon fejkar.
Och det har man ju inte gjort själv.

Jag inser att jag kan framstå som lillgammal, men jag intalar mig att det är på ett sött vis.

Swim til i drop

Halleluja, QX är kul igen.

Nu ska jag iväg och träna bort gäddhänget och sona för mina synder igårkväll. 1000 meters kärringsim.

Ses snart!

Freud vid valet av Pepsi

Sedan 2,5 timme tillbaka har jag försökt se En ung Jane Austen, men har hela tiden blivit avbruten så jag har lyckats ta mig igenom 11 minuter. Ska se den på riktigt nu, det verkar ju vara en film man inte vill missa.


Naturgodiset är redan uppätet. Banan med yoghurt är SKITGOTT. Havrefras också. Börjar bli lite trött på Japan-grejerna, fastnar i tänderna och man får huvudvärk av smaken.

Jag skäms - köpte hamburgerbröd och dressing och stekte mig en stor jävla hamburgare som på BK-tiden. Men fan vad gott det var! Överstekt hamburgare med dressing, sallad och gruka och ketchup. Pepsi Max till det, tänkte ta vanlig som vanligt men nä, då talade Freuds överjag: "alexandra, behöver du detta?" Detet: "Ta det!", Jaget: "Du får ta vanlig i helgen, men nu passar Max bättre". Och därför blev det Pepsi Max.


Nu är det filmdags. Körlektion kl 11 imorgon. Erik lyckades idag efter 4 försök att ta sitt körkort, strong, man!


It's all about love and food

Jaha, jag skulle alltså inte träffa lilian ikväll. problem med kärleken - it's all about love.
Så då får jag väl pallra mig mig ner till videobutiken, och ja, jag hyr fortfarande film. Har fått en hel del filmtips så vi får se vad det blir! Godis blir det i alla fall.

Shit, kom på att jag inte ätit något idag. Bara 2 portioner soppa på hela dagen. Nu blev jag hungrig. KAn man ställa sig och göra kyckling nu eller är det försent? Blir jag tjock då? inte ifall jag får motionera bort till affären för att köpa den först - snilleblixt!

Pepsi hade inte varit fel. Potatissallad -mmmmm!
Fast nu får vi tänka rationellt. Räcker det med mackor? Nej. Tunnbrödsmackor? Kanske. Med salladsblad och skinka i så fall. Men jag vill ha kyckling? Ja. Kyckling i mackan också då? Nej. Glass? Har jag hemma.

Okej, jag får se vad det blir i affären. Har ju varit sugen på kanelbullar hur länge som helst.

Öm tå

Åh, min thailändska styvmamma är härlig. Skickade ett sms och frågade om hon kunde receptet på Peking-soppa, ni vet den man äter som förrätt på kinarestauranger, men då fick jag ett sms tillbaka att hon inte kunde det och att hon inte gör kinamat.

Wow, känslig punkt, haha.

Nej men hej!

- Nej men hej!
- Hej men nej!

Haha, kanske gammal, jag vet inte - men kul!


På Facebook är alla modeller

Alltså man kan tro att varenda en jävel på facebook är modell. Alla har ju tydligen varit hos någon amatörfotograf. Fula som snygga.

I en annan del av världen

Fan vad man vill bort härifrån ibland. Hör hur alla åker bort efter studenten, folk pluggar utomlands, folk kommer in på universitet. Men jag då?
Jag vill verkligen leva livet och ta dagen som den kommer i en annan del av världen. Jag vill kunna göra det utan att känna någon press, känna att jag kommer bli gammal nästa år. Herregud, jag är inte ens 20. Jag har hela livet framför mig. Om jag förlorar 2-3 år på universitetet så är det fan bara en fis i rymden.
Jag längtar till gymnasiet är över, tills jag börjar jobba och få ihop pengar till vår resa.
På vår resa till Australien/Asien ska jag göra saker som jag aldrig drömt om tidigare. Jag ska träffa människor, sånt slags folk som inte finns här hemma. Jag ska ligga på stranden mitt i natten och bada naken när jag känner för det.

Denna tid ska bli en tid utan massa oro och traditionellt tänkande. Jag ska skita i allt vad andra tycker, ska varken bry mig om utseende eller skönhetsideal. Ska se till världens egen skönhet och lära mig om vad jag egentligen tycker är viktigt i livet. Vad jag vill få ut av min tid.

När jag kommer hem sen, vet jag antagligen mer om mig själv och vad jag ska göra för att jag ska bli så nöjd som möjligt.

Jipp

Jävla räknaren och matteboken är hos mamma... jag kan fan inte skriva ett prov utan miniräknare. Huu.

Fint väder ute. Tror jag ska gå en promenad. Är extrapris på kyckling borta på Coop.

Ska kanske svänga förbi kusin Lina borta på Systrarna Fläderblom. Hon bjöd på en SKITGOD smoothie: banan, apelsin och PERSILIJA. JAg gillar inte persilija annars, men herrejävlar vad god den var.
Nä, instället sitter man här och dricker godis-juice från Jippiii (eller är det "Jipp" den heter, som Jonas undrade... Olika "i").

Matte C - känns gey

Det har varit så skönt med matte c ända fram tills nu. Jag har lyckats få G på alla prov, men denna gången sket det sig. Inte nog med det, jag har nu också varit tvungen att skicka iväg ett snyftar-mail till Shalini och bönat och bett om att hon ska få låta mig hoppa på rättskunskapen igen.

Livet suger.

Har iaf jobbat idag och det känns skönt. Tror jag ska ta och söka mig ett annat jobb till sommaren.

QX - en kategori för sig

Haha, har precis börjat använda min QX igen aktivt. (Vad säger det om mitt förhållande..?, nåja)
När jag skulle uppdatera min sida så kommer det upp en påminnelsetext: "Kom ihåg att du bara kan ändra kön max två gånger per år"

Vintern är kort, det mesta regnar bort

Trots mitt ihärdiga drickande igår, mår jag fint idag. Inte ens bakistörstig.

Päron, den lilla jäveln, ska träffa Pidde idag. Jag förstår dock varför... Men vad jag inte förstår, är varför dom inte bjudit med mig. Och ja, det är okej i denna moderna tid att skriva "dom" istället för "de/dem".

Lykke Li var inget speciellt, ni behöver inte se henne.


Solen skiner och jag har PMS-besvär!

Ha en kul hemmakväll, högbo!

Önskar din bästa vän, Alexandra. (se nedan)

Ha en kul hemmakväll, högbo

Vänd på huvudet. jag får fan inte rätt på det.

Och nej...

En av mina kompisar är inte snygg. Nånstans.


Förlåt...

Glömde svara på "anonym"

anonym:  You wish...sluta ljug nu

Jag: Nej då, det är sant. Mitt hår är av naturlig skötsel.

Ta hand om dig!

Chaten

Göran: Hur gör du för att få så fräsch hud?

Jag: Tack så mycket! Jag sover ca 8 timmar per natt, regelbundet sex och coca cola varje dag. Plus att jag sminkar mig.

Anna: Vad gör du helst en ledig dag?

Jag: Till att börja med så kan jag säga att jag har inte mycket tid över, men ska försöka tänka tillbaka... Jo, senast jag var ledig gick jag en rask promenad ute i Bokskogen, därefter gymmade jag och sen tog jag en smoothie i caféet.

Leif: Är ditt hår naturligt eller använder du något speciellt för att få sån glans?

Jag: Söta ni är... Nä, det är i princip naturlig skötsel. Schampoo + balsam.

Lill-Stina: Du är min förebild. Jag är 14 år, men min syster, mamma och mormor gillar dig också. Hur blev så så intelligent?

Jag: Kul att höra! Tja, hehe... Jag har alltid ägnat mycket tid åt skolan. Gjort mina läxor och så. Men jag har rätt bra minne så det räcker oftast att jag läser en text en gång, sen sitter det där.

Danne: Tycker du ser väldigt sportig ut. Rent kroppsligt. Utövar du någon sport?

Jag: Tack. Nja, jag simmar lite och går/cyklar.

Lotta: Dina vänner är lyckligt lottade! Är dom lika snygga och smala som dig?

Jag: Hehe, bilder kommer, så får du själv avgöra...

Hörrni, tack för denna tiden! Detta får vi göra om.


Chat?

Okej, allesammans. Här sitter jag nu med min andra drink. Denna passoã. Det är för tidigt för att börja göra sig i ordning redan, så jag tänkte testa en grej.
Jag vill gärna veta vem mina läsare är, så jag tänkte vi kunde köra igång en chat!
Tyvärr har jag bara ca 30 min, men vi testar.

Kom igen allihop!

Finekväll

oh, jag dricker finedrinkar. jag vet att klockan är 17.38 men det skiter jag i - jag ska se Lykke Li!
Just nu har jag kokt upp sockerlag, vilket inte alls var svårt. så nu dricker jag sockerlag, vodka, citron och mineralvatten med is. asgott! till råga på allt har jag valmöjligheter: passoã och ananas- och apelsinjuice. med  sugrör.

trevlig helg, mina läsare! (haha)