Valet i kvalet

Jag har varit vaken sen 8.15 och jag är otroligt trött. Ett par killar/gubbar från fönsterservice-grej kom hit för att mäta ut ett nytt fönster. De skulle komma mellan 8.30 och 9.00. Kom 9.17.
Jag var ju helt inställd på att gå och lägga mig igen, men nu när klockan är 10.03 så känns det inte som ett alternativ längre. Jag kommer få så jävla dåligt samvete samtidigt som min kropp skriker efter sängen.
Vad att göra då?

Jo, jag går nog och väger mig och därfter lägger mig på soffan ett slag. Eller ja, det beror på vad vågen visar, om det är negativt så kan alla barabor titta ut genom fönsterna mot Baravarvet så får ni se något svettigt.

Då kan man det åsse.

HAHA HAHA HAHA! Verkligen.. efter ca 3 omprov och IG på nationella så fick jag godkänt i matte C. Hur är det möjligt? Jag går på ProCivitas - "Sveriges bästa gymnasieskola".

Inlägg som är lika roligt som vädret just nu

Det regnar ute och det är en typisk bok-läsar-dag. Men ändå läser man inte.

Ska hem till mamma och börja packa och planera inför Barca. Så egentligen borde inte detta vädret göra någon skada, men fan vad trött man blir...
Nu blir det dock lite problem med det här att bo på två ställen. När man ska packa och alla grejer är utspridda och man vet inte på vilket ställe sakerna finns.

Ja, det här blev tråkigt, men en sak som är kul - vi har nu fixat tält till studenten. JA - snart fri (fast jag hade gärna stannat tiden nu..)

Let's do it again

Här sitter jag nu med en drink i handen igen. Igår festade jag och drack konstant under 9 timmar. Nu, har jag samlat krafterna igen och redo för en repris.

Ha en trevlig kväll! Jag har samma kläder som  igår!

Dag fylld med aktiviteter

Helt utan varning började min näsa rinna. Jag kände det inte förrän det var vid läppen. Äckligt värre.

Dagar som dessa gör mig gott, jag mår som bäst när jag har saker att göra.

1) Sov hyfsat länge, vaknade runt 9.00 då jag åt frukost och såg reprisen av Våra bästa år.

2) Planerat lite inför studenten, gjort gästlista osv.

3) Städa hela lägenheten och förbereda inför Jonas arbetskamratsfest.

4) Plugga

5) Gå en runda

6) Baka

Självklart  även äta min underbara sallad som jag gjorde igår. Honungsmarinerade valnötter i sallad, så jävla gott!

Köpte en underbar gul-svart-prickig kjol igår som jag ser smal ut i. Den ska jag ha på lördag då Anna fyller 22 (eller 23?). Jag fick bjuda in mig själv, men det gick lika bra!

Matteprov imorgon... Det är ödet att jag ska lyckas få G i Matte C. Så många chanser kan inte och tecken kan omöjligt vara fel.

Nu kallar min aktivitetsfulla dag.

Rastlösa dagar

Varför stressa?
Jag ska hem till mamma idag, men går fortfarande i pyjamas. Jag har borstat tänderna dock.
Men hela dagen har jag haft en irriterande prestationsångestkänsla. Men det är helt onödigt - skolan är över. INga fler lektioner eller arbeten som ska in, enda anledningen för att jag ska visas i skolan igen är för att:

- betala balen
- fixa student-efterfest-biljetter
- lämna tillbaka böcker
- ta studenten

Hur jävla najs är inte det?
Men jag lär klättra på väggarna till den 24e då det är Barcelonaresan. Ska se till att få jobba lite, annars är det fedeångest på g.

Förresten tror jag att jag har lyckats lista ut vad jag vill göra här i livet. Jag älskar ju att skriva och därför har jag bestämt mig (till 99 %) att läsa till journalist.
Vi får se hur det blir med den saken.

Född rik

Fan att man inte föddes rik. Visst, kul att känna att man måste kämpa och känslan efter att man har uppnått ett mål. Men va fan, nä, jag hade hellre fötts med silversked i munnen.

Linda Rosings blogg

Linda Rosing har en blogg. Behövs det sägas mer? Det var det sämsta skitet jag sett. Kan tro att det är en 13-åring som skriver och mindre intressant får man leta efter.
Och ja, min blogg är mer intressant.

Philips uniform

Haha, Philip i Våra bästa år. Han är otrolig, var borta typ en månad från Salem och kom tillbaka färdigutbildad FBI-agent. Han har en uniform som han alltid bär vid speciella tillfällen, som Marlenas begravning:

image25